MOTION, SJOV OG NYE VENNER

Hvis du kan lide vand, natur og fællesskab, så er kajaksporten lige noget for dig. Her kan du nyde den friske luft på en sjov måde og møde nye venner. Og hvis du har lyst, kan du også ro om kap mod andre.

Hvornår kan du begynde?
Du kan begynde at ro kajak, når du er 8 år. Du skal kunne svømme mindst 350 meter i et stræk for at være med (gælder for 8-14 år, for 15 år og ældre er det 600 meter).


Sådan kommer du i gang
Klubben har pagajer, svømmeveste og kajakker, så alt du behøver er let tøj, der er godt at have på, når det bliver vådt (feks. vindjakke, skiundertøj/løbetøj). Vi træner tirsdag og torsdag klokken 17.45 (bemærk mødetid 17:30). Hvis du vil være med for første gang, så mød op i klubben en tirsdag eller torsdag senest klokken 17.15. Husk skiftetøj. Bemærk, at dette tilbud kun gælder i maj og juni måned og kun for børn under 17 år. Er du over 17 år skal du tilmelde dig et introduktionskursus for voksne (læs mere her)

Rosæsonen 2019
Rosæsonen løber fra 1. maj 2019 til 30. september 2019, så første træningsdag på vandet er torsdag den 2. maj.

Forældreroning om tirsdage
Om tirsdagen kan dine forældre også komme ud at ro, hvis de har lyst. Også hvis de ikke har prøvet det før. Forældrene tager på vandet kl. 17.30, så der skal de have fundet en båd og udstyr samt være klar til at tage af sted fra klubben.

Fra begynder til kaproning
Når du har roet kajak et stykke tid, har du måske lyst til at deltage i kaproningskonkurrencer. Vi deltager i flere typer af konkurrencer lige fra lokale begynderstævner til internationale stævner. 

ATK certificering
Vallensbæk Kano & Kajak Club er ATK certificeret, og det betyder, at vores træning og udstyr er tilpasset din alder og dine færdigheder.

Indmeldelse. Både børn og forældre kan deltage i træningen op til 3 gange, inden I melder jer ind.


Læs om kontingent her:
Kontingent

Få svar på  spørgsmål og skriv efter indmeldelsesformularen her: Kontakt VKKC
Vallensbæk Kano & Kajak Club  |  Havnevej 11  |  2665 Vallensbæk Strand  |  Telefon: (+45) 43 54 97 99  |  Mail: vkkc
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.