VKKC
VKKC består af 7 afdelinger: Ungdom, Super Kraftcenter, Havkajak, Kajakpolo, Kano, Master og Gamlinge.

Endvidere er VKKC hjemsted for: National Center for Paracanoeing Danmark

https://www.facebook.com/profile.php?id=335058379985201&ref=ts&fref=ts

 

Hvad kan jeg som medlem af VKKC?

Når du er frigivet medlem af VKKC, kan du frit benytte dig af klubbens både. Klubben råder over et større antal turkajakker.
Desuden har vi en del havkajakker, polokajakker, 3 tur kanoer og kapkajakker.


Klubbåde må som hovedregel kun bruges i forbindelse med ture, der starter i VKKC og bør være hjemme indenfor 12 timer. Hvis du ønsker at låne en klubbåd til en længere tur eller låne en båd med til et arrangement, der ikke er et klubarrangement, skal du ansøge hos nedenstående:

For lån af Kano, Hav- eller Turkajak skal du sende en mail til VKKC

Bådene kan lånes max 3 Dage.

Under begyndertræning skal du altid ro med redningsvest, men når du er frigivet, er der kun svømmevest pligt fra 1okt.- 1maj. I rosæsonen skal den være i båden.

Klubben råder også over tre trailere, så det er muligt at transportere op til 40 både på ’landjorden’.

Rosæsonen går fra standerhejsning til standerstrygning (typisk slutningen af april – til oktober). Du kan sagtens ro udenfor denne periode, men det kræver, at du har mindst 300 km roerfaring.

Du kan købe en nøglebrik til klubben og komme at ro, når det passer dig.

Du kan også deltage i klubbens faste roaktiviteter, samt deltage de i stævner og konkurrencer klubben stiller op til.


Af faste roaktiviteter kan nævnes ’onsdagshandicap’, der er et løb, der foregår hver onsdag på de ’Nordlige Søer’. mellem Vallensbæk og Brøndby. Hver deltager starter på sin egen ’handicaptid’, de hurtigste til sidst, og alle konkurrerer med sig selv og de øvrige deltagere på målstregen.

I løbet af sæsonen deltager VKKC i adskillige stævner rundt om i Danmark, og der er mulighed for fællestransport.

I vintersæsonen er der hver onsdag mulighed for at gymnastiktræne (cirkeltræning) i Idrætscenteret i Vallensbæk. Hver søndag er der løbetræning rundt om 3 søer i Strandparken. 5 søndage i løbet af vinteren er der orienteringsløb i Nordsjællandske skove. 
Ligeledes vil vi have mulighed for at komme i svømmehallen med kajakker om lørdagen i løbet af vinteren. Hver søndag fra uge 43 til uge 17 er der svømning fra 12-14 på Pilehave skolen.

Vallensbæk Kano & Kajak Club  |  Havnevej 11  |  2665 Vallensbæk Strand  |  Telefon: (+45) 43 54 97 99  |  Mail: vkkc
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.