Verdens mester i VKKC

28-09-2015 Lone Bro madsen - avatar Lone Bro madsen

Read more

Børne og forældrehold

13-04-2016 Niels Tønnesen - avatar Niels Tønnesen

Read more

Udtaget til OL kvalifikation

04-05-2016 Lone Bro madsen - avatar Lone Bro madsen

Read more

Lige ved og næsten for Julie

25-05-2016 Lone Bro madsen - avatar Lone Bro madsen

Read more
For Vallensbæk roeren Julie Frølund, var det lige ved og næsten ved European Qualifier

Julie blev i december som 1. års senior udtaget til det danske senior landshold. Landstræner Zoltan Bako og Sportschef Bo Vestergaard besluttede efter landsholdets 13 ugers træningslejr i Florida og en fornem præstation ved Spring Regatta, at lade Julie prøve kræfter med verdenseliten ved World Cup samt med den Europæiske top ved European Olympic inden Worldcuppen, begge dele i sidste uge i Duisburg.
European Qualifier blev afviklet onsdag og torsdag. Julie havde et svært indledende heat, men formåede at gå videre til semifinalen. I semifinalen over de 200m, skulle Julie blive 1-3 for at gå videre til finalen og derved kæmpe om de 2 pladser til OL. Julie roede et rigtig godt løb, men blev slået på målstregen med 0.066 sekund. En meget irriterende, og en smule skuffende fjerdeplads.
Derefter var programmet World Cup og Julie skulle prøve kræfter på både 200m og 500m enerkajak distancerne. På 200m blev det desværre kun til semifinale resultat, da en 7. plads blev resultatet.På 500m kom Julie i C-finalen efter en 7. plads i semifinalen, men der var tiden så hurtig, at den gav adgang til C-finalen. Julie sluttede 7 i denne finale. FullSizeRender 1
I alt deltog 54 kvinder i denne worldcup på distancen. Julie er kun 19 år og resultaterne lover rigtig godt for fremtiden. ”Jeg må ærligt indrømme, at seniorniveauet er meget højere, og de ror rigtig, rigtig stærkt. Nogle af dem jeg måtte se mig slået af, er op til 10 år ældre end mig. Selvom alderen ikke altid har betydning, må jeg erkende at de har mere rutine og flere timers træning i armene.
Men alt i alt har jeg allerede lært en hel del, og ikke mindst haft nogle super fede træningslejre, som jeg føler, jeg har fået rigtig meget ud af”, udtaler Julie.

Vallensbæk Kano & Kajak Club  |  Havnevej 11  |  2665 Vallensbæk Strand  |  Telefon: (+45) 43 54 97 99  |  Mail: vkkc
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.