Verdens mester i VKKC

28-09-2015 Lone Bro madsen - avatar Lone Bro madsen

Read more

Børne og forældrehold

13-04-2016 Niels Tønnesen - avatar Niels Tønnesen

Read more

Udtaget til OL kvalifikation

04-05-2016 Lone Bro madsen - avatar Lone Bro madsen

Read more

Lige ved og næsten for Julie

25-05-2016 Lone Bro madsen - avatar Lone Bro madsen

Read more
Julie Frølund fra Vallensbæk Kano og Kajak Club skal til OL kvalifikation.

Årets første regatta på Bagsværs Sø bød på OL kvalifikations stævne udtagelse og mange brutto-landsholds udtagelser til Vallensbæks Super KC’s roere.

Julie Frølund 1. års senior og U23, blev efter weekenden udtaget til at prøve, at kvalificere en OL billet i enerkajak over 200m vedkvalifikations stævne i Duisburg efter pinse. Julie, der som U18 blev Europamester på distancen og nummer 2 ved VM, er på seniorlandsholdet og har være 13 uger på Træningslejr i Florida med de øvrige danske seniorer. 3 dage efter Spring regatta tog Julie blandt andet sammen med Rene Holten Poulsen, der allerede er udtaget til OL, til Solznok Ungarn på Træningslejr som optakt til stævnet 17.5 – 19.5 i Duisburg. Ved dette OL kvalifikations stævne, deltager Super KC Vallensbæk også med Jonas El Awsy og Kasper Sønderby Thomsen, der skal prøve at kvalificere en plads til Paralympiske lege, der afholdes i Rio lige efter OL. ”Vi er super stolte af alle vores roere, der alle præsterede fint ved Spring regatta og det er så fantastisk, at vi har 3, der skal prøve af kvalificere OL placeringer”, udtaler Cheftræner Christian Grau.  
Julie Frølund efter flot200m løb


Men også resten af roerene klarede sig glimrende.

I U16 klassen er både Helene Fabrin-Brasted og Mark E. Schrøder udtaget efter flotte præstationer, hvor det for Helenes vedkommende blev til 2 guld, 1 sølv og 1 bronze i de 4 ener løb hun deltog i, heraf en flot sølvmedalje på 1000 m i U18 klassen. Mark fik ikke medaljer, men fik flotte A-finale placeringer i både K1 og K2.  Fra Super KC Vallensbæk afdeling fra Køge, blev både Mathilde Roed og Laura Ljungholm udtaget til brutto trup i U16 efter både medaljer og A finaler ved Spring Regatta. Der er udtaget i alt 28 roere til brutto truppen.
Karl Find Hansen forest i toerkajak

Det blev desværre ikke udtagelser til de øvrige U16, der deltog, men de havde fine præstationer alligevel, Magnus Sibbersen fra Hvidovre KC afdeling, blev nummer 7 over 1000m i A finalen, mens Mikkel Rimmen fik bedste resultat med semifinaleplacering og Oliver Vidø fra Køge KC afdelingen vandt i B finale 1000m som bedste resultat. Katja Eriksen, der satser på Cano disciplinen i ener havde flotte resultater, da hun fik bronze i begge sine løb, hvor hun dystede mod dame senior. Cano disciplinen for kvinder skal på OL programmet i Tokyo 2020, så der er et par år at løbe på. Katja roede K2 med Selina Skibby fra Hvidovre, her blev det til 1 bronze og 2 A finale placeringer.

Lige under denne klasse er U14 og her er der ikke landsholdsudtagelser på spil. Fra Vallensbæk deltog Anna Find Hansen og Pernille Hostrup, der stillede op i U16 og vandt 1000m K2 mens de fik sølv i U14 over 500m. Individuelt blev det til 2 sølv til Anna, mens Pernille fik 1 sølv med hjem. Mads B. Andersen og Marcus S. Blem fik i samme klasse bedst placering med A finale i toerkajak og Mads var i begge B-finaler i enerkajak.

U18 klassen betyder deltagelse i Nordiske Mesterskaber, EM og VM, så her er der rigtig hård konkurrence om de få pladser. Til Spring regatta deltog de dygtigste Norske og Svenske roere, hvilket gjorde konkurrencen ekstra intens. Der er udtaget i alt 24 roere til bruttolandsholdet og heraf er 6 fra Super KC Vallensbæk. Vishwa Dewa, Joakim Karer, Rasmus B. Lind og Karl Find Hansen er alle med efter tilsammen 4 sølv og 1 bronze medalje samt 9 A finaler og 2 B finaler.  Andreas Junker er desværre ikke med på nuværende tidspunkt trods en placering som 10.bedste dansker over de 200m. Sebastian Nordborg og Anders Lynge Nielsen (Køge afd.) kom desværre ikke længere end indledende heats i enerkajak, men fik 2 A finale placeringer i toerkajak, hvor de roede sammen. Til gengæld er både Lykke Knudsen og Anne Hauge Sørensen(Køge afd.) udtaget og her var bedste resultat K2 sølv til Lykke og K2 bronze til Anne. Aya Li Skafte Holm og Anne Christine Fabrin-Brasted deltog også, men kom ikke med på bruttoholdet. Anne Christine fik 2 A-finaler i både enerkajak og toerkajak, men det rakte ikke til udtagelse.

I U23 klassen deltager i EM, VM og World Cup og er der udtaget 12 herre og 8 kvinder. Fra Super KC Vallensbæk er Tommas Nielsen og William Hansen (Sorø afd.) udtaget til bruttoholdet.

Vallensbæk Kano & Kajak Club  |  Havnevej 11  |  2665 Vallensbæk Strand  |  Telefon: (+45) 43 54 97 99  |  Mail: vkkc
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.