Vi tilbyder både kursus i havkajak og turkajak, så du må gerne præcisere i din mail, hvilken kajaktype, der har din interesse.

Når du henvender dig, er det en god ide, at skrive lidt om dine forudsætninger og sportsinteresser.
Hvis du har børn, der også er interesserede, så skriv det endelig også allerede her.


Til kurset skal du medbringe et bevis på at du kan svømme 600 m. Dette kan du få ved at henvende dig til en bademester i din lokale svømmehal, og bede ham bevidne, at du svømmer de 600 m.
Du må ikke lide af epileptiske anfald el lign.


Prisen for kurset er 1.800 kr. inkl. nøgle køb og IPP 2 bevis. + kontingentet, som skal være indbetalt inden en fastlagt dato, ellers mister du pladsen på kurset.
Når du har gennemgået weekendkurset og den efterfølgende 'øveroning' bliver du frigivet til enten turkajak eller havkajak. Du har efterfølgende mulighed for at konvertere fra tur til havkajak eller omvendt. 

 

Hvis din interesse er vagt for at ro i en af vore kajaktyper, hav- eller turkajak, kapkajak eller kano kan du skrive til VKKC og du vil herefter blive kontaktet.

Skriv til VKKC

 

 

Vallensbæk Kano & Kajak Club  |  Havnevej 11  |  2665 Vallensbæk Strand  |  Telefon: (+45) 43 54 97 99  |  Mail: vkkc
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.