Årlige aktiviteter i VKKC









Aktiviteter i klubben året rundt

Vkkc er en klub med stor aktivitet og stadig udvikling, men vi har vores faste traditioner og blandt disse hører fællesspisning. Om onsdagen efter handicap skiftes man til at lave mad, normalt 3-4 stykker sammen. Der kommer mellem 30 og 50 stk. prisleje max 50 kr.. og der ses gerne en lille dessert.


Har man deltaget i spisning forpligtiger man sig til at lave mad en gang i sæsonen. Man tilmelder sig via seddel på opslagstavlen, der normalt fjernes igen mandag.


Om vinteren er der en mandag om måneden fællesspisning efter de samme principper.

 

Vi har klubmesterskab en gang årligt.

 

Fester har vi tidligere haft mange af, men de er desværre lidt ebbet ud. I forbindelse med sidste generalforsamling blev der nedsat et lille udvalg og vi håber de kan kommer med nogle forskellige forslag til datoer til hygge og fest.

Standerskifte afholdes normalt om foråret ved den første handicap, her skal den kvinde, der har roet mest det foregående år hejse den nye stander. Om efteråret er det så tilsvarende mandens tur og denne dag er normalt sidste onsdag i september, evt. første i oktober lige før handicap.

Vi belønner flid og trofasthed, derfor uddeles 1 gang årligt flidspræmier for roet antal kilometer og samtidig uddeles årskrus. Normalt foregår dette ved en fest lejlighed.

Vi påbegyndte sidste år den tradition at fejre de, der gennem sæsonen har vundet medaljer ved DM, NM og andre internationale begivenheder. Der afholdes en lille reception og hygges efterfølgende. 

 

Med det søde kommer også det sure: Pligtarbejde

For at vi kan fungere i klubben, er der behov for forskellige arbejdsopgaver. Man skal derfor deltage i mindst 1 pligtarbejde om året ellers skal man betale 200 kr. Pligtarbejdsudvalget vælges på generalforsamlingen og de finder et par datoer, hvor man så møder op klar til at fjerne grene, bygge skure, male, rengøre etc. Får vi behov for pludselig ekstraordinære arbejdsopgaver kan bestyrelsen indkalde til en arbejdsgruppe.

 

Vallensbæk Kano & Kajak Club  |  Havnevej 11  |  2665 Vallensbæk Strand  |  Telefon: (+45) 43 54 97 99  |  Mail: vkkc
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.